TopBar

4/12: Clinic bij Winter Village Amstelveen

december 4, 2016

Vandaag zijn we begonnen bij Winter Village Amstelveen aan de 3 daagse schaatsclinic van een uur. De kinderen konden zich aanmelden om 3 keer een les te krijgen. Spelenderwijs wordt door middel van spelletjes en oefeningen geleerd hoe je moet schaatsen. Van aan de hekken hangen en niet los willen laten tot los laten van de hekken en gaan met die schaatsjes. De meeste kinderen hadden nog nooit op schaatsen gestaan, dus ook voor ons een flinke uitdaging. Wij waren super trots op deze kids, zij hebben laten zien dat ze allemaal grenzen kunnen verleggen. Kinderen super blij en enthousiast, wij kunnen niet meer wachten tot de volgende les.

 

 

 


Posted in: Geen categorie |


Post a Comment!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *