Website van de Amstelveense Schaatsvereniging de Poelster

Schaatsen

Algemeen

Extra

Lid worden? / Abonnement aanvragen?


Heb je besloten lid te worden van de Poelster? Dan verheugen wij ons om je te zien aansluiten op de Jaap Eden Baan! Je kunt je op deze Poelsite online aanmelden voor het aankomend schaatsseizoen. Merk op dat er onderscheid wordt gemaakt tussen jeugdschaatsers, wedstrijdschaatser en recreanten. Voor meer informatie zie ons schaatsaanbod.


De opgave formulieren vind je via de rode link hierboven. Deze formulieren dienen ook gebruikt te worden voor het verlengen van je abonnement als je al lid bent.


Wacht niet te lang met het verlengen/aanmelden tot het begin van september! Als je niet door wilt gaan moet je dit ook voor 1 september schriftelijk (kan ook per mail) aan het secretariaat melden.


De digitale formulieren worden door de club ontvangen en je ontvangt een automatische bevestiging per e-mail.

Op de openingsavond, eind september in ons clubhuis, kun je je abonnement afhalen. Kun je die avond niet, dan staat je trainer de eerste trainingsles voor de toegangshekken van de Jaap Edenbaan en krijg je van hem je abonnement.


Lid worden zonder schaatsabonnement is ook mogelijk. Contacteer in dat geval Ada Zwaal: abonnementen@poelster.nl, tel: 020-6471770.


Ons clubjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus, dus opzeggingen dienen voor 1 september schriftelijk bij het secretariaat te zijn gedaan.

Abonnementen, die na 1 september aangevraagd zijn, kunnen wij helaas niet restitueren.


Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je de altijd iemand bellen of mailen, zie hiervoor de contactpagina, tevens te vinden in het menu.

Uiteraard hebben we geprobeerd zoveel mogelijk informatie duidelijk op de Poelsite te zetten. Wat we je allemaal als vereniging kunnen aanbieden is vooral te vinden in het menu bij 'algemeen'. En het belangrijkste is natuurlijk het schaatsaanbod.Actuele tarieven

De abonnementstarieven voor het huidige seizoen vindt u hier.


De opgaveformulieren 2018/2019 zijn hier te vinden: Jeugdschaatsen | Wedstrijdschaatsen | Recreatieschaatsen