Website van de Amstelveense Schaatsvereniging de Poelster

Schaatsen

Algemeen

Extra

Routebeschrijving clubhuis 'Poelzicht'


Per auto:

  • Komend vanuit de richting Schiphol/Haarlem/Den Haag, neem op de A9 afslag 5 Amstelveen. Op de afrit neem de linkerrijstrook richting Amstelveen Noord/Stadshart. Bij de verkeerslichten rechtsaf slaan de Keizer Karelweg op en doorrijden tot de rotonde (Pas op, rotonde heeft een afwijkende voorrangsregeling). Zie verder hieronder.
  • Komend vanuit de richting Utrecht/Amsterdam (A2), neem op de A9 afslag 5 Amstelveen. Op de afrit rechts voorsorteren en bij de verkeerlichten rechts de Keizer Karelweg op en doorrijden tot de rotonde (Pas op, rotonde heeft een afwijkende voorrangsregeling). Zie verder hieronder.
  • Rotonde rechtdoor, bij de verkeerslichten linksaf de Graaf Aelbrechtlaan op. Rechtdoor, heuvel op, de Molenweg in, bij de verkeerslichten links af de Amsterdamseweg op. Na het passeren van de A9, weg mee volgen naar rechts de Burgemeester Colijnweg op. Verkeerslichten (naast BMW garage) linksaf de Laan Nieuwer-Amstel op, daarna direct rechtsaf de Doorweg op. Aan de Doorweg is beperkte gratis parkeergelegenheid op ongeveer 100m meter van het clubhuis. Vanaf de parkeerplaats loop je in de richting van het woonwagenkamp en snel zul je de kenmerkende blauwe zijkant van Poelzicht zien.


Per openbaar vervoer:

  • Kijk op http://9292.nl voor de actuele reisinformatie. Gebruik Doorweg 21, Amstelveen als bestemming.