Bosloop ziet Abraham

Tweede Paasdag, maandag 22 april, vindt de 50e editie plaats van de internationaal bekende Poelster Bosloop. Van het inschrijfgeld gaat 2 euro per loper naar de Stichting Alzheimer Nederland. Ook is er een sponsor werkgroep in het leven geroepen, die vele bedrijven benaderd heeft voor een bijdrage. Wij zijn er van overtuigd dat we een flink bedrag gaan ophalen en dat dit goed besteed wordt door de Stichting Alzheimer Nederland. In overleg met de stichting hebben we als bestedingsdoel gekozen de Dagopvang voor jong dementerenden (uitgevoerd door de afdeling Alzheimer Amstel en Meerlanden).
Op tweede Paasdag kan je, zoals bekend, een keuze maken tussen het lopen van de 5 km, 10 km of 16,1 km. Welke ronde je ook loopt, alle zijn geheel autovrij en voor elke afstand is één grote afwisselende, uitdagende, ronde uitgezet. In het parcours van de 10 km en 16,1 km zit vanzelfsprekend de grootste kuitenbijter van Amstelveen en omstreken, de heuvel! Voor iedereen die de tocht volbrengt, hebben we een leuke herinnering. Tweede Paasdag is het altijd schitterend weer en we kunnen geen reden bedenken om niet te lopen. Het is niet te vroeg en in de middag is er nog alle tijd voor de Paasvisites. Bovendien verloten we onder alle Poelsterren een grote paashaas van Martinez.

We starten met de Kidsloop van 1.7 km om 10:00 uur. Nadat de kids uitgerend zijn gaat het grote werk beginnen. (Echte) startschoten worden gelost door twee Amstelveense wethouders.

16,1 km 11:00 uur
10 km 11:10 uur
5 km 11:20 uur

Wellicht ten overvloede, de Poelster Bosloop is voor leden en niet-leden, want iedereen mag meedoen. Voorinschrijving is niet mogelijk, limieten kennen we niet en daarom is de Bosloop nooit vol.

Meer informatie vind je op de Poelsite (http://poelster.nl/bosloop/) en de Facebookpagina van de Bosloop: FBosloop .