Geld Bosloop overhandigd

Donderdag 16 mei is het geld dat is opgehaald door de Poelster voor de Stichting Alzheimer officieel overhandigd.

In totaal heeft de inzamelactie voor de Stichting Alzheimer die werd gehouden rondom de op de tweede paasdag georganiseerde 50e Poelster Bosloop, het prachtige bedrag van € 4.000 opgebracht. Dit bedrag is bijeen gebracht door de hardlopers (opslag op inschrijfgeld), de collectes (bussen bij de inschrijving en in Poelzicht), de gedoneerde statiegeldbonnen, onze vereniging en de vele sponsoren.
Op donderdag 16 mei zijn in de Luwte twee cheques officieel overhandigd. De ene cheques is bestemd voor reparatie van een duofiets van Zonnehof. De andere cheque komt ten goede komt aan de dagbesteding voor jong dementerenden in de Luwte. Het was een warme bijeenkomst met aanwezigheid van wethouder sociale zaken de heer Van Ballegooijen, de voorzitter van de stichting Alzheimer Amstelland, vertegenwoordigers van de Bosloopcommissie van de Poelster, de voorzitter van de Poelster Wim van der Klauw, het team van de Luwte, alle mensen van de doelgroep en Ingrid Braam en Cor en Ada Zwaal die de cheques in ontvangst namen.