Poelster doet het goed in ‘de media’

Ondanks het feit dat we met een teleurstellend bericht naar buiten moesten komen over het feit, dat er dit jaar ondanks het weer geen landijsbaan zou zijn, dat er geen koek en zopie zou worden ingericht en geen bostocht georganiseerd door de Poelster, was onze club de afgelopen week toch zeer ‘mediageniek’. Alleen al dit persbericht werd vele malen overgenomen, o.a. door RTV Amstelveen.

Donderdagavond 11 februari waren Dries Bakker, Ton Post en Dick Vader de gasten in een praatprogramma van RTV Amstelveen. Zij werden aan de tand gevoeld over hun belevenissen tijdens de elfstedentochten van 1986 en 1997. Wie het niet heeft gezien, kan alsnog ruim een half uur genieten: De Amstelveense elfstedenrijders.

Zaterdagavond 13 februari was Martijn Vermist schaatsend en close-up te bewonderen op NPO1 in het programma ‘Matthijs gaat door’. Eric Hulzebosch zong een aangepaste tekst op een nummer van Daniël Lohues met op de achtergrond beelden van schaatsers op de Loosdrechtse plassen.

Tot slot werd onze voorzitter Wim van der Klauw geïnterviewd voor het Amstelveens Nieuwsblad over de afgelopen onverwachte ijsperiode.