Poelster Bosloop beleefde een heerlijke uitvoering op een zonnige tweede Paasdag

Na drie jaar wachten, hebben we op tweede Paasdag weer kunnen genieten van een Bosloop onder (bijna te) mooie omstandigheden. Fijn om te zien dat vele lopers de Bosloop niet waren vergeten, en als vanouds genoten van het Amsterdamse Bos in haar lentetooi. Volgend jaar (op 10 april) willen we wel graag meer kinderen aan de start! De snelsten ontvingen (met een brede lach) de inmiddels bijna traditionele Paashaas van Martinez. En we hadden een nieuwe startboog van sportbedrijf ON, met probeerschoenen van Runnersworld Amsterdamse Bos, en natuurlijk de steun van onze trouwe sponsor HUBO van den Broek. Uitslagen en foto’s zijn/worden op de Boslooppagina gepubliceerd.

18 maart 2022: We moesten er drie jaar op wachten, maar nu is het bijna zover: Op tweede Paasdag, maandag 18 april 2022, pakken we onze halve eeuw oude traditie weer op. Ongetwijfeld staan vroegere deelnemers te trappelen om weer los te mogen in het Amsterdamse Bos. Wij ontvangen alle lopers dit jaar met extra blijdschap bij clubhuis Poelzicht. Hoe leuk het altijd was, is te zien op de foto’s van de vorige boslopen (elders op deze site te zien: Bosloop fotoverslagen).

Dit jaar mogen we Runners World als hoofdsponsor verwelkomen. In hun vestiging Amsterdamse Bos, Amsterdamse weg 507 in Amstelveen, is bovendien voorinschrijving mogelijk. Hun site: RunnersworldAmsterdamseBos .

Op de Boslooppagina vind je meer info, o.a. de mogelijkheid om een paar ON-schoenen te winnen.