Poelster 60 jaar: zondag 15 september feest

Zondagmiddag 15 september 2024 is het groot feest, want de Poelster viert dat ze 60 jaar bestaat. De feestelijkheden starten om 13.00 uur en duren voort zolang mensen er zin in hebben!

Het programma is geschikt voor jong en oud, bestaat uit verschillende activiteiten waaruit iedereen zelf een keuze kan maken.

Om 13.00 uur zijn de jongere leden welkom. Natuurlijk mogen zij ook vriendjes en buurkinderen meenemen. Afhankelijk van het weer zijn er activiteiten op het land en op het water. Alleen als het heel slecht weer is gaan we naar binnen.

Om 14.45 uur zijn alle leden en oud-leden welkom voor een kopje thee of koffie of limonade en wordt ‘de Poelster 60 jaar taart’ aangesneden door een ‘prominente’ Amstelvener. Wie? Dat blijft nog even een verrassing!  

Om 15.30 uur start de Poel-experience-tocht. Een spannende tocht rondom en op de Poel, waarmee deelnemende teams eeuwige roem kunnen vergaren, mits zij binnen de tijd weer terug zijn in het clubhuis. De tocht wordt afgelegd in teamverband, zodat van ieder talent kan worden geprofiteerd.  Op het aanmeldingsformulier kan worden aangegeven of je al een team hebt bestaande uit 4 of 5 personen en wie de teamleden zijn, of dat je ingedeeld wil worden bij een team.

Iedereen die niet deelneemt aan de Poel-experience-tocht kan zich in de tussentijd in en rond het clubhuis verpozen. Hier kunnen diverse spellen worden gespeeld en vanaf 16.00 uur zal DJ Auke voor muzikaal vermaak zorgen. Ken je DJ Auke nog niet? Komen dus!

Om 17.00 uur willen wij met jullie een toast uitbrengen op ons jubileum. De barbecue is dan al warm gestookt en vanaf circa 17.30 wordt het feest muzikaal ondersteund door live-muziek van Luca & the Legends, een swingende band die zijn oorsprong heeft in Amstelveen. Alsof het nóg niet op kan:  als  special guest zal de Amstelveense zanger Simon Prins acte de présence geven. Kortom, als je nog niet genoeg bewogen hebt bij de Poel-experience-tocht, kun je je energie op de dansvloer kwijt!

Zo’n groots feest kan natuurlijk niet helemaal gratis. Voor het eten (exclusief drankjes) vanaf 17.00 uur wordt een bijdrage gevraagd van € 15 p.p. voor volwassenen en € 10 p.p. voor leden tot en met 15 jaar.

Voor het organiseren van de activiteiten en om gericht inkopen te kunnen doen willen wij graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Aanmelden kan door het formulier in te vullen en uiterlijk op 14 juli a.s. te verzenden. Betaling geschiedt door middel van een automatische incasso rond 1 september.

Wij hebben er zin in en hopen op veel feestgangers!

Groeten van de jubileumcommissie

François, Ton V., Ellen, Anna Maria, Nico en Marlies

 p.s. wellicht leest niet iedereen dit bericht, dus zegt het voort!