Poelster Bosloop

Al meer dan vijftig jaar wordt op tweede Paasdag de Poelster Bosloop gehouden. De afstanden zijn: 5, 10 en 16.1 km. Geen kidsloop deze keer maar wel kans op giga Paashazen, mogelijk een paar schoenen of een leuke prijs in de tombola (zie verder hieronder). Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos. De start vindt plaats vanaf het clubhuis van de Amstelveense Schaatsvereniging “De Poelster” gelegen aan de Doorweg 21 te Amstelveen.

In het clubhuis zijn de mogelijkheden tot omkleden en douchen beperkt.

Inschrijving: We werken nog altijd met inschrijving ter plekke, maar er is met Runnersworld Amsterdamse Bos overeen gekomen dat in hun winkel ook voorinschrijving mogelijk is t/m Goede vrijdag. In de winkel liggen inschrijfformulieren; dus voorinschrijven uitsluitend in de winkel. Je krijgt dan meteen je loopnummer mee.

Je kunt thuis al je inschrijfformulier invullen en dat op 10 april ingevuld meenemen: Inschrijfformulier . Startnummer krijg je dan uitgereikt bij de inschrijftafel.

               Swiss Performance Running Shoes

In het verleden was er geen PIN-betaling mogelijk, maar inmiddels beschikt de Poelster over een mobiel PIN apparaat en dat zullen we deze Bosloop gaan inzetten. We moeten nog ervaring opdoen met het gebruik, en contant geld is daarom nog steeds erg welkom. Gelieve gepast te betalen, biljetten van € 50,- en groter kunnen wij helaas niet accepteren.

AfstandStarttijdInschrijfgeld (inclusief herinnering)
1,7 km (kidsloop, t/m 12 jaar)VervallenDit jaar geen kidsloop i.v.m. Bloesemfestival
5 km11:20 uur€ 7,50
10 km11:10 uur€ 7,50
16,1 km
11:00 uur€ 7,50

Voor de tijdsnelsten van elke afstand staat de fameuze Martinez Paashaas klaar.En iedereen loot met het startnummer mee voor prijzen, beschikbaar gesteld door Patisserie Prenger.