Poelster Bosloop

Al meer dan vijftig jaar wordt op tweede Paasdag de Poelster Bosloop gehouden. De afstanden zijn: 5, 10 en 16.1 km. Voorafgaand aan de Bosloop wordt er een Kidsloop gehouden, afstand 1.7 km. Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos. De start vindt plaats vanaf het clubhuis van de Amstelveense Schaatsvereniging “De Poelster” gelegen aan de Doorweg 21 te Amstelveen.

In het clubhuis zijn de mogelijkheden tot omkleden en douchen beperkt.

Inschrijving: We werkten altijd met inschrijving ter plekke, maar er wordt ook gewerkt aan een vorm van voorinschrijving bij Runner’s World. We zullen melden hoe dit werkt, als de volgende Bosloop op de kalender staat.

In het verleden was er geen PIN-betaling mogelijk, maar inmiddels beschikt de Poelster over een mobiel PIN apparaat en dat zullen we de volgende Bosloop gaan inzetten. We moeten nog ervaring opdoen met de inzet, en contant geld is daarom nog steeds erg welkom. Gelieve gepast te betalen, biljetten van € 50,- en groter kunnen wij helaas niet accepteren.

AfstandStarttijdInschrijfgeld (inclusief herinnering)
1,7 km (kidsloop)10:00 uur€2,50
5 km11:20 uur€6,50
10 km11:10 uur€6,50
16,1 km
11:00 uur€6,50