Poelster Bosloop

Al meer dan vijftig jaar wordt op tweede Paasdag de Poelster Bosloop gehouden. De afstanden zijn: 5, 10 en 16.1 km. Voorafgaand aan de Bosloop wordt er een Kidsloop gehouden, afstand 1.7 km. Voor iedere afstand is een aparte en autovrije route uitgezet die voert door de mooiste delen van het Amsterdamse bos. De start vindt plaats vanaf het clubhuis van de Amstelveense Schaatsvereniging “De Poelster” gelegen aan de Doorweg 21 te Amstelveen.

In het clubhuis zijn de mogelijkheden tot omkleden en douchen beperkt.

Inschrijving: We werkten altijd met inschrijving ter plekke, maar er is met Runnersworld Amsterdamse Bos overeen gekomen dat in hun winkel ook voorinschrijving mogelijk is t/m Goede vrijdag. In de winkel liggen inschrijfformulieren; dus inschrijven uitsluitend in de winkel. Je krijgt dan meteen je loopnummer mee.

               Swiss Performance Running Shoes

In het verleden was er geen PIN-betaling mogelijk, maar inmiddels beschikt de Poelster over een mobiel PIN apparaat en dat zullen we deze Bosloop gaan inzetten. We moeten nog ervaring opdoen met het gebruik, en contant geld is daarom nog steeds erg welkom. Gelieve gepast te betalen, biljetten van € 50,- en groter kunnen wij helaas niet accepteren.

AfstandStarttijdInschrijfgeld (inclusief herinnering)
1,7 km (kidsloop, t/m 12 jaar)10:00 uur€ 3,00
5 km11:20 uur€ 6,50
10 km11:10 uur€ 6,50
16,1 km
11:00 uur€ 6,50

Voor de tijdsnelsten van elke (behalve de kidsloop) afstand staat de inmiddels fameuze Martinez Paashaas klaar.

Je kunt thuis al je inschrijfformulier invullen en dat op 19 april ingevuld meenemen: InschrijfformPoelsterBosloop Startnummer krijg je dan uitgereikt bij de inschrijftafel.