Inschrijven jeugdschaatsen (2024-2025)

Laat dit veld blanco
Voornaam van de schaatser
Achternaam van de schaatser
volledige naam van de ouder / verzorger
Indien hij / zij hiervoor bij de Poelster of bij een andere club een jeugdschaats-diploma behaald heeft, welk diploma was dat?
Wil hij / zij bij een vriendje / vriendinnetje in de groep zitten, dat kan je dat hier vermelden. (Mits het niveau ongeveer gelijk is en de groepsgrootte dit toelaat)
Zijn er nog opmerkingen die eventueel van belang kunnen zijn (b.v. medisch)
Voor het goed functioneren van onze vereniging registreren wij uw persoonsgegevens en delen wij deze met de voor de abonnementsaanvraag noodzakelijke partijen. De volledige privacyverklaring is te vinden op www.poelster.nl/privacyverklaring.pdf. Hierbij vragen wij u toestemming om uw gegevens te registreren en voor de abonnementsaanvraag te gebruiken. Let wel dat registratie van uw persoonsgegevens noodzakelijk is om lid te worden van de Poelster en een schaatsabonnement aan te vragen.
Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en dergelijke. Ook willen we wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op onze website en onze facebook pagina plaatsen. Hierbij vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.
De Poelster communiceert naast persoonlijk contact voornamelijk via onze nieuwsflits. Via deze nieuwsflits wordt u op de hoogte gehouden van belangrijke zaken omtrent uw schaatsabonnement maar ook over verenigingsactiviteiten en overige nieuws. U kunt zich ten alle tijde uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsflits of via onze website.
Met ingang van seizoen 2022-2023 zal de betaling van de contributie en het abonnementsgeld plaatsvinden via automatische incasso. De incasso zal worden geint in de derde of vierde week van september, de exacte datum als mede de incassant ID zal door de penningmeester bekend worden gemaakt op de factuur die begin september per mail verstuurd wordt. Voor vragen neem contact op met de penningmeester via pmeester@poelster.nl Door het invullen en verzenden van dit formulier geeft u toestemming aan de Amstelveense Schaatsvereniging De Poelster om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Amstelveense Schaatsvereniging De Poelster. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze latent terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Door op "Verzenden" te drukken ga ik akkoord met het feit dat de Poelster namens mij de bovengenoemde abonnement(en) zal aanvragen. Bestelde abonnementen kunnen niet retour worden genomen, tenzij vooraf overeengekomen met de penningmeester. Voor minderjarige schaatsers moet het e-mail adres van een van de ouders ingevuld worden in de daarvoor bestemde vakken.
IBAN