Website van de Amstelveense Schaatsvereniging de Poelster

Schaatsen

Algemeen

Extra

Recreatieschaatsen


Introductie

Het recreatief schaatsen is vooral bedoeld voor diegene die op een ontspannen manier zijn of haar rondjes wil draaien en het publieksuur te druk vindt. Het recreatief schaatsen (met begeleiding) vindt, op dinsdag- en zondagavond na het publieksuur, plaats op de Jaap Edenbaan te Amsterdam. Het aantal rijd(st)ers dat wordt toegelaten is beperkt, zodat er in alle rust gereden kan worden. Op deze avonden zijn er trainers van de Poelster aanwezig, om je, indien je dit wenst, de techniek van het schaatsen te leren of eventueel te verbeteren. Voor deze avond betaal je het abonnement van de ijsbaan, de contributie van de Poelster en een vergoeding voor de lessen gegeven door een gediplomeerde trainer.


Je kunt niet deelnemen aan wedstrijden of het clubkampioenschap aangezien je niet in bezit bent van een licentie van de KNSB. Extra informatie is te vinden op de pagina schaatsaanbod in het menu 'algemeen'.


Persoonlijke records

Recreanten


Inschrijfformulier

Het inschrijfformulier voor het recreatieschaatsen kan je hier vinden. Let wel, de inschrijfperiode loopt tot 1 juni, voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Ada Zwaal, abonnementen@poelster.nl, 020-6471770.