Misschien twee Poelsterren aan de start op NK Allround

A.s. weekend vinden in Heerenveen de nationale kampioenschappen  Allround en Sprint plaats. Zeker is dat Wiebe Stassen daar aan de start staat. Renata Velthuijsen is eerste reserve. Dat betekent dat als iemand afzegt ook Renata zal starten op het NK Allround. Thialf is volledig uitverkocht. Alleen al het schaatsen in een vol stadion zal voor Wiebe (en hopelijk ook voor Renata) een nieuwe ervaring zijn.  De wedstrijden zijn op televisie te volgen via de NOS en via www.nos.nl/sport. De livestream start om 11.30 uur. Op zaterdag is er een extra uitzending van NOS Studio Sport vanaf 14.00 uur. Op zondag is er aandacht voor het schaatsen in de reguliere uitzendingen, eveneens vanaf 14.00 uur. Wie al eerder Wiebe wil zien schaatsen, kan de minidocumentaire ‘Mijn schaatscarrière‘ bekijken.