Sluiting ijsbaan en afgelasting activiteiten

Naar aanleiding van het advies van het kabinet en het RIVM en in lijn van het advies van de KNSB van eerder vandaag heeft de directie van de Jaap Edenbaan besloten om per direct de deuren van de ijsbaan voor de rest van het schaatsseizoen te sluiten.

Alle schaatslessen, trainingen en wedstrijden zijn per direct afgelast, waaronder de rondjes achter de jagermeesters voor de jeugdschaatsers op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart, evenals het clubkampioenschap op dinsdag 17 maart.

Daarnaast heeft het bestuur van de Poelster besloten om, in lijn met het advies van de KNSB, de geplande jeugdschaats diploma-uitreiking van zondag 15 maart te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Over de overige activiteiten die gepland staan in april zal later een beslissing genomen worden.

Het is spijtig om op deze wijze per direct het schaatsseizoen te moeten beëindigen, maar gezien de omstandigheden lijkt dit de enige juiste keus.