Poelster bij Opening Nationale Sportweek

Zaterdag 18 september 2021 gaat AmstelveenSport de Nationale Sportweek in Amstelveen groots openen!
 
Op deze dag organiseren zij ‘Amstelveen on Wheels’ op het stadsplein in Amstelveen.
De Poelster zal actief zijn bij de officiële opening om 11 uur.
Daarnaast wordt van 12.00-15.00 uur elk half uur een spinning les verzorgd en daar kunnen we als Poelsterren aan meedoen. 
 
Tijdens deze dag zal AmstelveenSport uiteraard de Nationale Sportweek onder de aandacht brengen, maar in het bijzonder het aangepast sporten. Zo zullen er diverse voertuigen aanwezig zijn die worden gebruikt door sporters met een beperking en kunnen de bezoekers zelf ervaren hoe het is om deze voertuigen te gebruiken.
 
Heb je zin om mee te doen aan het spinnen om zo de Poelster ‘zichbaar’ te maken, schrijf je dan snel in met onderstaande link en geef aan wanneer je beschikbaar bent. We gaan proberen om voor meerdere spinningsessies een Poelster-ploeg op de baan te brengen.
We hebben al 7 Poelsterdeelnemers voor de spinningsessie van 12:30 uur, maar we hebben natuurlijk nog veel meer spinners in de vereniging waarvoor dit een mooie extra training is in aanloop naar het nieuwe schaatsseizoen.
Graag uiterlijk vrijdag 10 september opgeven en dan laten we uiterlijk dinsdag 14 september weten bij welke sessie(-s) je bent ingedeeld.
 
Geef je nu op via  Ik doe mee met opening nationale Sportweek  en daarna: Tot 18 september!