Geen tijd om je te vervelen….

Tentoonstelling in Orion t.g.v. 80e verjaardag Sjoukje Dijkstra

Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Sjoukje Dijkstra organiseert de Vereniging Historisch Amstelveen een expositie onder deze titel. Prachtige attributen uit de collecties van Sjoukje Dijkstra en van leden van de verzamelkring De Poolster worden tentoongesteld. Voor de jongeren onder ons: Sjoukje Dijkstra, die toen in Amstelveen woonde, is de eerste en tot nu toe enige Nederlandse kunstschaatsster die in 1964 goud won bij de Olympische Spelen Zij werd daarnaast meerdere keren Wereld- en Europees kampioene. Bij deze expositie kun de ook de voorkant van onze eigen Poelster koek en zoop bewonderen, versierd met een aantal voorwerpen uit de geschiedenis van onze vereniging.

De tentoonstelling is tot en met zondag 3 april geopend op zaterdag- en zondagmiddagen tussen 2 en 5 uur op het adres Orion 19a in Amstelveen (tegenover de ingang van De Meent). De toegang kost € 2,50, maar is voor Poelsterren gratis.

Vind je het leuk om te helpen en het Poelsterverhaal uit te dragen ofwel een beetje reclame te maken? Meld je aan bij de redactie (redactie@poelster.nl).

Bewegen met AmstelveenSport

AmstelveenSport is per dinsdag 8 maart gestart met hun activiteiten bij de Urban Gym aan de Poel. Op dinsdagen verzorgen zij twee activiteiten, in de ochtend van 10:30 tot 11:30 uur en in de middag van 17:00 tot 18:00 uur. Zie voor meer informatie: Amstelveensport.nl. Poelsterleden zijn speciaal welkom voor deze activiteiten aan de Urban Gym.

AmstelveenSport organiseert op maandag 21 maart de ‘Saskia van der Meer wandeling’. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement wordt. Poelsterlid Saskia is jullie waarschijnlijk wel bekend. Zij is jarenlang actief werkzaam geweest voor AmstelveenSport als buurtsportcoach. Zie verder https://amstelveensport.nl/.

Clubavond op vrijdag 8 april, 20.00 uur

Na 2 jaar kunnen we het schaatsseizoen eindelijk weer afsluiten met een echte slotavond in het clubhuis. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 8 april. Naast de huldiging van de clubkampioenen worden en het bedanken van de trainers zal er voor nog meer (bekend) entertainment gezorgd worden. Komt allen vanaf 20.00 uur in clubhuis Poelzicht!