Clinics op en voor basisscholen

In november is de Poelster actief op zes Amstelveense basisscholen. Op uitnodiging van Amstelveen Sport verzorgt de Poelster tijdens de gymlessen schaatsclinics. De clinics worden gegeven door o.a. Rogier Koopman en Dennis Rolfes. Maar het blijft natuurlijk niet alleen bij ‘droogschaatsen’. Voor kinderen die de graag een stapje verder willen gaan op echt ijs, organiseren we op zaterdag 23 november een gratis clinic op de Jaap Edenbaan. Wie dan de smaak echt te pakken heeft, kan zich daarna opgeven voor drie introductielessen op zaterdag 7, 14 en 21 december. De kosten daarvoor zijn 7,50 euro. Voor de activiteiten op de Jaap Edenbaan wordt vervoer vanuit Amstelveen geregeld.

Niet alleen basisschoolkinderen van de scholen die deelnemen aan de clinics kunnen aan de activiteiten op de Jaap Edenbaan deelnemen. Die staan open voor de hele Amstelveense basisschooljeugd! Aanmelden kan via poelsterclinics@poelster.nl.

Om de clinics onder de aandacht te brengen van de kinderen en hun ouders, hebben we flyers gemaakt. Daarvan hebben we nog een stapel over. Wie heeft er nog een goed idee waar we deze flyers kunnen verspreiden? Meld dit bij onze voorzitter, Wim van der Klauw, voorzitter@poelster.nl.