Cor Zwaal overleden

Afgelopen woensdag 13 november jl. ontvingen we het trieste bericht dat Cor Zwaal die middag was overleden.

Bijna 40 jaar was Cor lid van de Poelster en wie heeft geen les van hem gehad? Schaatsen was de grote passie van Cor. Langebaan en short-track, natuurijs en kunstijs, de Jaap Edenbaan en Calgary, als de winter begon, dan was Cor op het ijs te vinden.
Wij zullen Cor herinneren als een sportief en betrokken lid van onze vereniging, op wie we altijd een beroep konden doen.
Zelfs de laatste jaren, toen de Alzheimer Cor in zijn greep begon te krijgen, was hij nog vaak bij de Poelster te vinden. Afgelopen mei hebben we samen met Cor nog een cheque mogen overhandigen aan de Stichting Alzheimer met de opbrengst van de 50e Poelster Bosloop.

We wisten dat het de laatste tijd niet goed ging met Cor, maar de schok was groot toen we hoorden dat Cor afgelopen woensdag 13 november overleden is.
 
Cor is overgebracht naar Uitvaartcentrum Westgaarde, Ookmeerweg 275 te Amsterdam.
Er is gelegenheid om afscheid van Cor te nemen op dinsdag 19 november om 9:30 uur, aansluitend zal de uitvaartplechtigheid om 10:00 uur plaatsvinden en daarna is er gelegenheid elkaar te ontmoeten.
 
Wij wensen zijn vrouw Ada, zijn dochters Sandra en Cindy met hun partners en kinderen, heel veel sterkte om het verlies van Cor te verwerken.