Achter de schermen


Op vrijdagavond 7 februari a.s. krijg je kans te kijken achter de schermen van een groot internationaal schaatstoernooi. Dan komen Bert Timmerman uit Ammerstol en Poelster-lid Jan Bolt vertellen, en laten ook nog eens zien, hoe het er toe gaat bij een groot toernooi. Beiden zijn internationaal scheidsrechter en hebben Nationale, Europese en Wereld Kampioenschappen geleid. Bert was in Korea zelfs herenscheidsrechter bij de Olympische Spelen van 2018.
 
Wat gebeurt er voordat het eerste startschot kan worden gegeven? Hoe komen beslissingen tot stand? Hoe werk je samen met organisatie comité’s en juryleden op ijsbanen waar je nog nooit eerder bent geweest? Dit zijn zomaar wat vragen die aan de orde gaan komen, naast natuurlijk de grote vraag wat er leuk aan is om dit werk te doen.  
Een avondje gezellig kletsen over (de organisatie van) schaatsen in Poelzicht vanaf 20:00 uur!
Wij verwachten niet alleen een heleboel Poelsterren, maar ook familie en vrienden zijn welkom.