Schaatsclinic voor ouders

Het wil nog steeds niet vriezen deze winter, maar gelukkig kunnen we op de Jaap Edenbaan lekker schaatsen. We zien bij het jeugdschaatsen het enthousiasme van kinderen en ouders, en we zien ook dat sommige ouders  duidelijk zin hebben om ook eens het ijs op te gaan. Het bestuur wil deze ouders de kans geven om het schaatsen op kunstijs ook eens te proberen.

Daarom organiseren we op zondag 26 januari van 18:00 – 19:00 uur een schaatsclinic voor ouders. De Jaap Edenbaan biedt op dit zgn abonnementsuur een gratis entree. De Poelster zorgt voor ervaren instructeurs en na afloop drinken we samen de traditionele warme chocolade met of zonder (slagroom) in café Jaap.

Als je geen schaatsen hebt, dan kan je die huren bij Waterman Sport op de Jaap Edenbaan. Een helm is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen (ski- of fietshelm voldoet ook voor deze clinic). Ook helmen zijn te huur bij Waterman Sport. 

Uiteraard zijn ook opa’s, oma’s, ooms en tantes welkom!

Als je mee wil doen, kun je een e-mail zenden naar poelsterclinics@poelster.nl. Doe dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk dinsdag 21 januari. Geef daarbij aan of je schaatsen en/of een helm wilt huren, dan zorgt Waterman Sport dat dit snel geregeld wordt.