Sandra Burgerhout Poelster van het jaar

Traditie is dat we aan het einde van het seizoen, tijdens de slotavond, de Poelster van het jaar bekend maken. Helaas is dit vanwege Corona niet doorgegaan, maar na de laatste jeugd clinic hebben we op de Jaap Eden IJsbaan Sandra eindelijk kunnen huldigen als Poelster van het jaar 2019/2020 (op 1.5 meter afstand…).
Sandra heeft een indrukwekkende carrière op het ijs. Afgelopen seizoen, op 15 en 16 februari zijn in Utrecht het NK Masters Allround en Afstanden verreden. Daar werd Sandra in de categorie D40 met overmacht kampioen. Ze werd op de vier afstanden afstandskampioen en daardoor ook kampioen allround. Maar daarnaast is Sandra ook altijd actief voor de Poelster, denk daarbij maar aan de kledingcommissie, zomertraining, jeugdtraining, jeugdclinics. Kortom Sandra is heel verdiend de Poelster van het Jaar. Als aandenken kreeg Sandra een mooi beeldje dat gemaakt is door Aije Simons.