Zomertrainingen

Sinds het einde van het schaatsseizoen zijn door de overheid meerdere stappen gezet in het verlichten van de Corona beperkingen. Dat betekende voor de Poelster  dat al snel van start kon worden gegaan met de droogtrainingen. Aanvankelijk nog voorzichtig, maar sinds kort weer volop. Mooi om te zien is dat de belangstelling ook dit jaar weer is gegroeid, er zijn ongeveer 20 deelnemers.
Onder leiding van Sandra en René wordt op maandag- en donderdagavonden getraind in het Amsterdamse Bos. Startpunt is in de omgeving van Paviljoen Chez Favié in de bocht van de Duizendmeterweg.  Vragen? Neem contact op met Sandra:  06-20883371 of saburgerhout@gmail.com.

Op 19 mei zijn ook de fietsers weer van start gegaan. Elke woensdag, bij droog weer,  wordt bij Poelzicht om 19:00 uur verzameld voor een mooie avondrit in de regio. Aanmelden is niet strikt nodig, je kunt gewoon ‘s woensdags aansluiten. Dan word je ook opgenomen in de Poelsterfietsers-app.
Er zijn wel eisen aan de deelnemers. Zo is dragen van een helm verplicht, en moet je in staat zijn om 2 tot 3 uur te kunnen fietsen met ongeveer 27km/h gemiddeld. Vragen? Neem contact op met Chris: chvanbijlert@gmail.com.