Online Schaatslessen

Rogier Koopman heeft al weer een beweegles gemaakt i.s.m. Amstelveen Sport. Dit keer een pittige training voor de bovenbenen, zie: PoelsterBeweegles

Beweegles voor scholen: In de periode dat de basisscholen gesloten waren, volgden de kinderen natuurlijk wel les. Vooral online. Maar hoe beweeg je online? Amstelveen Sport heeft daar iets op bedacht. De Amstelveense sportverenigingen zijn in de gelegenheid gesteld om een online beweegles te verzorgen. En natuurlijk is de Poelster daar direct op ingesprongen. Rogier Koopman heeft een aanstekelijke les in elkaar gezet, die natuurlijk ook gevolgd kan worden als je al wat ouder bent en niet meer op de basisschool zit. Klik hier voor de schaatsles van Rogier.

Amstelveen Sport is er niet alleen voor de jeugd, maar ook voor volwassenen. Op de website van Amstelveen Sport zijn ook beweeglessen voor volwassenen te vinden. En uiteraard doet Rogier daar ook weer namens de Poelster aan mee. Zijn video wordt volgende week gepubliceerd.