Jeugdschaatsbegeleiders gezocht

Het jeugdschaatsen is de laatste jaren weer enorm populair bij de Amstelveense basisschool kinderen. Wij zijn dan ook erg blij dat bij De Poelster zich steeds meer jeugdschaatsers aanmelden voor de lessen.

Voor het volgende seizoen zoeken we daarom enthousiaste Poelsterleden of hun ouders voor de begeleiding van onze jeugdschaatsers op de vrijdagmiddag van 16:55 tot 17:55 uur of zaterdagochtend van 9:20 tot 10:20 uur.
Tijdens de lessen werk je onder begeleiding van ervaren trainers en je krijgt een kleine vrijwilligersvergoeding voor je werk. De vereniging biedt je daarnaast aan om kosteloos deel te nemen aan een Cursus Jeugdschaatsbegeleider van de schaatsbond. Deze opleiding bestaat uit 2 online modules, 4 online bijeenkomsten en je krijgt praktijkopdrachten die je met een begeleider op het ijs uitvoert. Doel is om te leren “hoe je op een leuke en speelse manier (FUN) kunt assisteren bij trainingen & activiteiten waardoor kinderen plezier krijgen in het schaatsen”.

Enthousiast geworden?
De laatste weken van het schaatsseizoen bieden een prachtige gelegenheid om een keertje te komen kennismaken met het jeugdschaatsen. Petra maakt je graag verder wegwijs: jeugdschaatsen@poelster.nl of 06- 48514551.