Clubavond gaat door!

De slotavond kon niet doorgaan, de Bosloop ook niet en er kan ook nog steeds niet gefietst worden. Maar we hebben wel behoefte aan een gezamenlijke activiteit. Ingrid Braam had onlangs contact met Mark Rutte en hij heeft speciaal voor de Poelster toestemming gegeven om reeds vóór 1 juni een clubavond te organiseren. De 1,5 meter moest wel in acht worden genomen, maar we zijn niet aan het maximum van 30 personen gebonden!

Vrijdagavond 29 mei aanstaande, om 20.30 uur start de online Poelster clubquiz 2020

Hiervoor heb je nodig: een computer en een telefoon (of een ander device) die beide verbonden zijn met internet.
Meld je aan door een mail te sturen naar redactie@poelster.nl. Vermeld daarin met wie je speelt en wat jullie teamnaam is. Let wel: je kan alleen een team vormen als je bij elkaar zit. Meld je aan uiterlijk donderdag 28 mei, 20.00 uur. Na aanmelding ontvang je op vrijdag 29 mei een e-mail met nadere instructies.
Het wordt een echte pubquiz waarbij niet alleen de kennis wordt getest, maar ook de snelheid waarmee het antwoord wordt gegeven. Hoofdonderwerpen zijn natuurlijk schaatsen en de geschiedenis van de Poelster, dus ga je maar vast inlezen!
De hoofdprijs is een Crémant de Bourgogne, beschikbaar gesteld door wijnhandel Tastevin d’Argent. Tot 29 mei, 20.30 uur!