Schaatsen leer je bij de Poelster!

Laatste nieuws: de clinics en de introductielessen zitten vol. Inschrijven is niet meer mogelijk!

Evenals vorig jaar organiseert de Poelster dit jaar eind november weer een gratis kennismakingsclinic voor de jeugd tot en met 12 jaar op de Jaap Eden IJsbaan. Deze vind plaats op zaterdag 21 november 9.20 tot 10.20 uur.

En de kinderen die het leuk vinden, kunnen daarna drie introductielessen volgen op zaterdag 5, 12 en 19 december. Daarvoor betaal je dan € 7,50 (voor drie lessen).

Schaatsen is net als fietsen: als je het ooit geleerd hebt, dan verleer je het nooit meer. Als er dan een keer natuurijs ligt, kun je direct je schaatsen aandoen en genieten. Als er geen natuurijs is, kun je naar een kunstijsbaan, zoals de jaap Edenbaan, waar je de hele winter kan schaatsen.

Vind je het een beetje eng op dat gladde ijs of heb je juist al geskeelerd in de zomer en wil je net zo’n snelle schaatser worden als Sven Kramer of Jutta Leerdam? Dan ben je welkom op zaterdag 21 november. Dan kun je voelen of schaatsen op ijs iets voor je is! Geef je direct op via het aanmeldingsformulier! N.b. De clinics en de introductielessen zitten vol; inschrijven is niet meer mogelijk.

Deelnemen kan alleen met noren of onderbindschaatsen. De Poelster is een hardrijdersvereniging en bij ons kun je niet leren schaatsen op ijshockeyschaatsen of kunstschaatsen. Geen eigen schaatsen en helm? Geen probleem. Bij de Jaap Eden IJsbaan kunnen schaatsen en/of een helm gehuurd worden.

Wil je eerst meer informatie, mail naar poelsterclinics@poelster.nl.