Nieuwe Poelsterkleding

Beste Poelsterren,
 
Het is u allen inmiddels wel bekend dat wij sinds begin dit jaar een nieuwe hoofdsponsor erbij hebben. Naast het bedrijf van oud lid Pieter Bosse ‘Align Matters’ dat ons al jaren sponsort,  hebben we nu ook ‘Martinez Chocolade’ via de bemiddeling van Sandra van Bijlert weten te motiveren onze club als ‘mede’ hoofdsponsor voor in elk geval de eerste 3 komende jaren te ondersteunen. Daarnaast heeft ook Align zijn logo een ‘update’ gegeven.
 
Martinez Chocolade zal de meeste van jullie bekend zijn als een oeroud Amstelveens bedrijf (binnenkort Aalsmeer ..) van de lekkerste chocolade ter wereld. We zijn dan ook erg blij dat zo’n oer Amstelveens familiebedrijf onze oer Amstelveense schaatsvereniging wil sponsoren !
 
Onze nieuwe sponsor verdient natuurlijk een prominente plek op onze schaatskleding en van deze gelegenheid hebben we gelijk ook gebruik gemaakt onze kledinglijn een ‘kleine’ update te geven qua design. Je kunt het nieuwe pak bekijken (ook via onze eigen site) op de site van WatermanSport.nl/Poelster.
 
Het zou natuurlijk leuk zijn als we met z’n ‘allen’ (geen verplichting uiteraard) komend schaatsseizoen zoveel mogelijk met de nieuwe kledinglijn het ijs op komen, ook richting onze nieuwe hoofdsponsor natuurlijk. Of wellicht ‘wordt of is’ je ‘oude’ kleding inmiddels al wat sleets geworden en is dat alleen al reden genoeg een nieuwe set voor het komende jaar te bestellen.   
 
Het bestellen kan via de genoemde website van Waterman Sport. Denk eraan dat bestelde kleding niet teruggenomen kan worden als de maat niet goed is besteld. De mogelijkheid bestaat tot het eventueel passen van de kleding in de winkel van Waterman.
 
De levertijd van de kleding ligt makkelijk rond de 8 weken. De eerste bestelronde kan worden gedaan tot 15 augustus zodat je mooi op tijd je bestelde kleding voor het nieuwe seizoen kunt hebben !
 
Met vriendelijke groet,
De Kledingcommissie.