Nieuwjaarsborrel op vrijdag 5 januari

De eindejaars feestdagen komen er aan en daaraan koppelt het bestuur wensen en een uitnodiging.

Het bestuur van de Poelster wenst alle Poelsterren met hun bekenden fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief 2024.
Wij schaatsen al het hele seizoen, weliswaar veel in de regen, op een prachtig vernieuwde Jaap Edenbaan, maar let op: het natuurijs komt iedere dag weer een beetje dichterbij. . . . . .  Veel schaatsplezier allemaal !

Op vrijdagavond 5 januari vindt weer onze enige echte Nieuwjaarsborrel plaats. Vanaf 20:00 uur ben je welkom in ons clubhuis. Een prachtige gelegenheid om bij te praten met je trainingsmaatjes en om alvast de clubkampioenschappen voor te beschouwen. En om een leuke verrassing te winnen bij de grote schaatsquiz ! Wij rekenen op jullie.

En dan hebben de feestdagen invloed op de schaatsuurtjes. De baan sluit om 17:00 uur op:
zondag 24 december  

maandag 25 december

dinsdag 26 december

zondag 31 december

maandag 01 januari.

Overdag kan er wel geschaatst worden!